Ga naar de inhoud
Verkiezingen 2022, met als motto: TROUW AAN DE TOEKOMST

De mensen die uw belangen behartigen.

Lokale mensen, met bestuurlijke vaardigheden. Uit alle hoeken: landbouw, zorg, bedrijfsleven, of particulier.


Lees meer…..

Wat gaat Dorpsbelangen komende raadsperiode doen?

Klik op de knop hieronder voor de Speerpunten van ons programma om snel te weten wat we voor u kunnen betekenen.


Lees meer….

Wat maakt Dorpsbelangen anders?

De besluitvorming is lokaal anders dan landelijk. Hier gaat het direct over uw omgeving. Dorpsbelangen vindt dat een partij grondig afgewogen standpunten dient in te brengen in de gemeenteraad..


Bekijk partij programma

Kopmannen


Kopmannen Johan de Beer en René de Bruijn, Nummer 1 en 2 van Lijst DRIE Dorpsbelangen (2022).
Johan en René hebben samen bijna 30 jaar ervaring in het openbaar/politiek bestuur. René met 20 jaar raadservaring en Johan met 4 jaar raadservaring en 12 jaar als wethouder. Deze lange samenwerking staat symbool voor de manier van werken binnen de partij Dorpsbelangen. Een stabiele, goed georganiseerde en groeiende partij met duidelijke opvattingen.
Dorpsbelangen maakt heldere afwegingen en kan onafhankelijk opereren van de landelijk politiek.
Dorpsbelangen gaat voor het maximaal resultaat van de lokale democratie.
Dorpsbelangen bestaat uit verschillende politieke kleuren. Deze diversiteit geeft voeding aan een goede interne discussie binnen de partij met daarnaast een goede voorbereiding in het debat met andere partijen.
Johan en René zijn bewust beiden zichtbaar in de campagne. Johan als lijsttrekker en beoogd wethouder en René als fractievoorzitter.
Dorpsbelangen wil ook de komende 4 jaar graag bestuurlijk verantwoordelijkheid dragen. René en Johan hebben laten zien dat hun aanpak en rolverdeling leid tot politieke stabiliteit en dat er voor Zundert afgelopen jaren vele zaken zijn opgelost en in gang gezet. Zundert is weer een gezonde bloeiende gemeente en dat wil Dorpsbelangen graag verder uitbouwen.
Een wethouder is dagelijks met het werk bezig. De rol van de fractievoorzitter is in de coalitie en raad van onschatbare waarde om tot verbinding en goede besluitvorming te komen.
Het duo René en Johan hebben in hun verschillende posities laten zien dat zij Zundert vooruit brengen en dat er wederzijds respect en vertrouwen is.