Ga naar de inhoud

DORPSBELANGEN START VERKIEZINGEN MET BASISELFTAL VAN ERVAREN EN TALENTVOLLE SPELERS

  • door

Verkiezingen 2018
START VERKIEZINGEN

DORPSBELANGEN START VERKIEZINGEN
MET BASISELFTAL VAN ERVAREN EN TALENTVOLLE SPELERS


Dorpsbelangen zal de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Zundert de politieke arena betreden met een elftal  van  ervaren spelers en talentvolle jeugdspelers op de kandidatenlijst. Deze elf basisspelers gaan met het volledige vertrouwen van het bestuur van Dorpsbelangen de komende periode een actieve bijdrage leveren aan politiek Zundert. Als raadslid, burgerlid, of ondersteunend aan de fractie.

Frisse dynamiek

Huidig wethouder en lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, Johan de Beer, vertelt: “We hebben een kandidatenlijst weten samen te stellen met bevlogen en talentvolle mensen uit àl onze kernen.  Er staan bekende gezichten op de lijst en heel veel jonge talenten in de leeftijd vanaf twintig jaar. Ik merk nu al dat zij een enorm nieuwe en frisse dynamiek meebrengen. Niet alleen binnen onze fractie en de Zundertse politiek, maar ook in hun rechtstreekse contacten met inwoners. Samen met onze ervaren kandidaten bestaat  onze lijst uit mensen met een prachtige mix van deskundigheid, ervaring, bevlogenheid en passie voor onze gemeente Zundert. Behalve deze elf basisspelers mogen wij op nog veertien talentvolle spelers rekenen. Ik ben dan ook enorm trots op deze lijst met kandidaten!”

Doortastend bestuur

René de Bruijn vormt samen met Johan de Beer wederom het centrale duo in de aanloop naar de verkiezingen. De fractievoorzitter van Dorpsbelangen sluit zich aan bij de woorden van De Beer: “Afgelopen bestuursperiode heeft Dorpsbelangen laten zien dat we niet weglopen voor verantwoordelijkheden en lastige dossiers. We zien dat Zundert er momenteel goed voor staat, maar het kan natuurlijk altijd nóg beter. We hebben een doordacht programma gemaakt met elf speerpunten dat niet voor niets de titel “Dorpsbelangen, doortastend in uw belang” heeft. We hebben laten zien dat acht jaar bestuurlijke verantwoordelijkheid dragen de gemeente  naar een hoger niveau heeft gebracht. We zijn, om in voetbaltermen te blijven, klaar voor promotie naar het volgende niveau.”

Elf speerpunten, elf basisspelers

De elf speerpunten uit het verkiezingsprogramma van Dorpsbelangen zijn:  burgerparticipatie, bestuur en dienstverlening, verbindingen (zoals Randweg afronden, goed openbaar vervoer en  internet), veiligheid en handhaving, onderwijs, sport, zorg, economie, groen, woningbouw en geldzaken.

Het basiselftal ziet er als volgt uit (zie bijgevoegde foto):
Nr Kandidaat Woonplaats
1 Johan de Beer Achtmaal
2 René de Bruijn Rijsbergen
3 Ine Timmers Rijsbergen
4 Ad van Excel Rijsbergen
5 Goos Keijl Zundert
6 Udo Korsmit ( ontbreekt op foto ) Wernhout
7 Wesley van Steen Zundert
8 Jona van Laarhoven Zundert
9 Inge Jochems Zundert
10 Tijmen Dekkers Klein-Zundert
11 Silvester van Voorthuisen Rijsbergen


Website en QR-code

Op de website van Dorpsbelangen staat een persoonlijke voorstelling van de kandidaten en het verkiezingsprogramma. U bereikt de website via: www.dorpsbelangenzundertrijsbergen.com Kijk regelmatig op de website om van het laatste nieuws op de hoogte te blijven.  Laat u tot slot verrassen door de QR-code in de publicaties te scannen.