Ga naar de inhoud

Johan de Beer opnieuw lijsttrekker Dorpsbelangen bij gemeenteraadsverkiezingen Zundert

  • door

Johan de Beer opnieuw lijsttrekker Dorpsbelangen
bij gemeenteraadsverkiezingen Zundert 2022

Persbericht

Dorpsbelangen kiest voor continuïteit en ervaring

Johan de Beer opnieuw lijsttrekker Dorpsbelangen bij gemeenteraadsverkiezingen Zundert

 

ZUNDERT – Johan de Beer is voor de tweede maal op rij lijsttrekker van de lokale partij Dorpsbelangen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Zundert in 2022. De Beer is sinds 2010 onafgebroken wethouder in de gemeente Zundert. Daarvoor was hij vier jaar raadslid. Dorpsbelangen kiest met De Beer voor continuïteit en ervaring.

 

Voordracht

Fractievoorzitter René de Bruijn over deze voordracht: “We zijn blij dat Johan de Beer het lijsttrekkerschap weer op zich wil nemen. Het is prettig en vertrouwd dat we op zijn ervaring kunnen rekenen. De afgelopen bestuursperiode was vruchtbaar. Onderwijshuisvesting staat na jaren van onzekerheid stevig op de kaart. En op het gebied van Financiën is er strak aan de wind gevaren, waardoor de begroting mooie cijfers laat zien. Dat is zeker in deze tijden knap. We gaan graag op deze voet door, de komende vier jaar.”

 

Vooruitblik

Dorpsbelangen werkt op dit moment aan het samenstellen van de kandidatenlijst en het partijprogramma. De verwachting is dat zowel de lijst als het programma in de loop van januari gereed zijn. Uiterlijk 31 januari moet formeel bekend zijn hoe de kandidatenlijst er uit ziet.

De Beer: “Ik voel me vereerd dat mijn partij wederom het vertrouwen in mij uitspreekt om samen de verkiezingen in te gaan. Ik bouw mijn ervaring de komende jaren graag verder uit. Mijn kennis en enthousiasme kunnen daarbij goed van pas komen. Dat hoop ik de komende campagne aan de kiezers te laten zien.”

 

Over dorpsbelangen

Dorpsbelangen is de grootste lokale partij in de gemeenteraad van Zundert en heeft op dit moment drie zetels. De partij bestaat veertig jaar en kenmerkt zich door een samenstelling van leden met een brede politieke belangstelling. Hierdoor vormt Dorpsbelangen een goede afspiegeling van de Zundertse samenleving. Dorpsbelangen betrekt de verschillende inzichten en belangen in Zundert in haar besluitvorming. De gemeenteraadsverkiezingen vinden volgend jaar plaats op woensdag 16 maart 2022.

 

Social media

Dorpsbelangen is ook te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/dorpsbelangenzundert.